Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

ΛΑΟΣ και Χρυσή Αυγή στο μανιφέστο του φιλέλληνα Νορβηγού δολοφόνου !!



Τελικά αποδεικνύεται ότι ο κόσμος είναι πολύ μικρός και κανένας δεν μπορεί να κρυφτεί. Ο ψυχοπαθής ακροδεξιός δολοφόνος Άντερς Μπρέιβικ που έπνιξε στο αίμα τη Νορβηγία κάνει στο μανιφέστο του των 1.500 σελίδων αναφορά και στην Ελλάδα και την Ελληνική πραγματικότητα !

Μεταξύ άλλων λοιπόν ο Νορβηγός δηλώνει-ως άλλος Άδωνης Γεωργιάδης- θαυμαστής της αρχαίας Ελλάδας με ειδικές αναφορές στον Θουκυδίδη, τον Ηρόδοτο και τον Πλάτωνα, κατατάσσει τους Έλληνες στη λευκή φυλή, ενώ είναι και υποστηρικτής της νέας Ελλάδας σε εθνικά της θέματα, όπως η Μικρασιατική καταστροφή του 1922, η επανάσταση του 1821 και το Κυπριακό, αλλά και η άλωση της Κωνσταντινούπολης (την οποία μάλιστα αποκαλεί έτσι και όχι Ιστανμπούλ…) !. Αναφέρει επίσης πως η γενοκτονία των Ελλήνων συνεχίζεται μέχρι σήμερα !

Μόνο στο Μακεδονικό δεν κάνει καμία αναφορά και φαντάζομαι ότι αν το έκανε θα τον ανακηρύσσαμε ως φιλέλληνα ανάλογο του Βύρωνα και του Σανταρόζα και μπορεί και ο Ψωμιάδης να του έστηνε και κανέναν ανδριάντα στη Θεσσαλονίκη !!!

Και είναι φυσικά αναπόφευκτο να τονίσω ότι κυρίως τέτοιοι άνθρωποι σαν τον συγκεκριμένο μανιακό ακροδεξιό μπορούν να είναι θαυμαστές του νεοελληνικού εθνικιστικού, μισαλλόδοξου και λαϊκίστικου «ψευδοκράτους» μας και να εμπνέονται από αυτό ! Ή μήπως έχω άδικο ;



Τα καλύτερα όμως τα αφήνω για το τέλος καθώς ο Νορβηγός φαίνεται να είναι πολύ καλά και λεπτομερώς ενημερωμένος για την Ελληνική πραγματικότητα, κάτι που μας δείχνει περίτρανα πως πρέπει να είχε συνδέσμους ή έστω συνομιλητές ομοϊδεάτες του στην Ελλάδα (και αυτό θα πρέπει να το αξιολογήσει πολύ σοβαρά η αστυνομία). Μέσα λοιπόν στα κόμματα με ιδεολογική ταύτιση ο Νορβηγός βάζει το ΛΑΟΣ και τη Χρυσή Αυγή, καθώς και δύο κόμματα που δεν υπάρχουν πλέον το «Ελληνικό μέτωπο» του Μάκη Βορίδη (που τώρα φυσικά είναι στο ΛΑΟΣ) και την «Πατριωτική Συμμαχία» του Ναζί χουντικού Ζαφειρόπουλου (τον οποίον ήθελε κάποτε ο Καρατζαφέρης να βάλει υποψήφιο…). Ακόμα ο Μπρέιβικ εγκωμιάζει την ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, το περιοδικό «Αντεπίθεση» και τις φασιστοεφημερίδες «Ελληνικές Γραμμές» και «Ελεύθερος Κόσμος» (η τελευταία ανήκει επίσης στον εν λόγω Ζαφειρόπουλο).

Ατυχώς ξέχασε όμως να αναφέρει και τον ομοϊδεάτη τους Αντώνη Σαμαρά, αλλά φαίνεται ότι ο Νορβηγός είχε γράψει το μανιφέστο του πριν αυτός γίνει αρχηγός της ΝΔ και δεν τον ήξερε καλά !! Επίσης ο Νορβηγός μιλάει για 11312 (δίνει και τον ακριβή αριθμό !) "προδότες" στοχευμένους οπαδούς του πολυπολιτισμικού στην Ελλάδα που πρέπει να τιμωρηθούν με θανατική ποινή (!) και είναι βέβαια φανερό πως αυτές τις πληροφορίες του τις έχουν δώσει απ' την Ελλάδα. Φυσικά τα κατευθυνόμενα Ελληνικά κανάλια ελάχιστα αναφέρθηκαν σε όλα αυτά και όταν το έκαναν αυτό έγινε με ουδέτερες αναφορές, χωρίς να το κάνουν ζήτημα όπως θα γινόταν σε κάθε σοβαρή χώρα. Βλέπετε δεν πρέπει να θιχτεί ο Ελληνικός εθνικισμός και κάποια προστατευόμενα πιόνια του σάπιου πολιτικού καθεστώτος και ειδικά το κοινοβουλευτικό ΛΑΟΣ !

Αλλά ας μη γελιόμαστε, αν η Νορβηγία γέννησε ένα Μπρέιβικ η Ελλάδα θα μπορούσε να γεννήσει πολύ περισσότερους !! Μιλάμε για το κατεξοχήν μισαλλόδοξο κράτος όπου κυριαρχεί ο μεσαιωνικός εθνικισμός, ο φανατισμός και οι ιδεοληψίες κάθε είδους, όπου και το ίδιο το κράτος όχι μόνο δεν σε αποτρέπει απ’ το να γίνεις ρατσιστής και φασίστας, αλλά αντίθετα σε σπρώχνει για να γίνεις… Άλλωστε απόψεις σαν αυτές του Μπρέιβικ μπορεί στη Νορβηγία να είναι περιθωριακές, αλλά στην Ελλάδα είναι αρκετά διαδεδομένες και οικίες στον κόσμο.

Πάντως είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με την Ιντερπόλ υπάρχει σύνδεσμος του Μπρέιβικ στην Ελλάδα, μέλος της ομάδας των «Ναϊτών Ιπποτών» και μάλιστα, μέλος της ομάδας διερεύνησης στόχων για εκτέλεση ανάμεσα σε μαρξιστές και οπαδούς του πολυπολιτισμού!

Στο μανιφέστο του που δημοσίευσε λίγο πριν το μακελειό ο Νορβηγός αναφέρει ότι είναι μέλος του τάγματος των Ναϊτών, που όπως λέει ανασυστάθηκε στο Λονδίνο το 2002. Ανάμεσα στα ιδρυτικά μέλη λέει ότι είναι δύο Βρετανοί, ένας Γάλλος, ένας Γερμανός, ένας Ολλανδός, ένας Έλληνας, ένας Ρώσος, ένας Νορβηγός και ένας Σέρβος, χωρίς όμως να τους κατονομάζει.

Ευρωπαίοι αξιωματούχοι των υπηρεσιών ασφαλείας δηλώνουν ότι είναι ενήμεροι για συχνές συνομιλίες το τελευταίο διάστημα μέσω διαδικτύου ατόμων που ισχυρίζονται ότι ανήκουν στο τάγμα των Ναϊτών ιπποτών, στο οποίο αναφέρεται μέσα από το μανιφέστο του ο Μπρέιβικ. Επίσης, είπαν ότι ερευνούν τη βασιμότητα των πληροφοριών που θέλουν τον Μπρέιβικ και άλλα άτομα που ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο να έχουν συναντηθεί στο Λονδίνο, το 2002.

Η δε Ελληνική αστυνομία ψάχνει ήδη-σε συνεργασία με την Ιντερπόλ-τον σύνδεσμό του Νορβηγού στην Ελλάδα με τον οποίον αυτός φέρεται να διατηρούσε συχνή ηλεκτρονική αλληλογραφία και ελέγχει εξονυχιστικά ιστοσελίδες ακροδεξιού περιεχομένου. Οι έρευνες στρέφονται σε γνωστό Έλληνα νεοφασίστα με πλούσια ακραία πολιτική δράση στο παρελθόν το όνομα του οποίου βρίσκεται πολύ ψηλά στην Ελληνική ναζιστική επετηρίδα.

Προς το παρών ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που διαβάσαμε σε κάποια blogs και που τις αναπαράγουμε με επιφύλαξη μιλούν για έναν ναζιστή ονόματι Αριστοτέλης Καλέντζης ο οποίος είχε γίνει γνωστός στο παρελθόν για τις επαφές του με τους Σέρβους ναζί Κάρατζιτς και Μλάντιτς (και που εδώ τον βλέπετε να ποζάρει σχιζοφρενικά σε παλαιότερη συνέντευξή του…)



καθώς και για ένα στέλεχος του ΛΑΟΣ και μέλος της κεντρικής επιτροπής του ονόματι Γεώργιος Καραποστόλου, ο οποίος φέρεται να είναι Ναϊτης ή και μασόνος ! Και φυσικά καταλαβαίνετε ότι αν επιβεβαιωθούν όλα αυτά θα πρέπει να γίνει ένας πολιτικός σεισμός στην έτσι κι’ αλλιώς βαριά άρρωστη Ελλάδα μας… Η Ελλάδα λοιπόν δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ούτε από αυτήν την τραγωδία. Να χαίρονται οι πολιτικοί μας και ο Ελληνικός λαός την κοινωνία που φτιάξαμε και τους πολιτικούς που ψηφίζει !! Και φυσικά οι θαυμαστές αυτού του νεοελληνικού μοντέλου είναι συνήθως μόνο άνθρωποι σαν τον Νορβηγό μακελάρη !!

Δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα "ΤΑ ΑΙΡΕΤΙΚΑ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου